Teamline PerformanceNext Level Teamwear

Met de nieuwe teamline PERFORMANCE maken we een statement op vlak van moderne teamsport. De elf stijlen zijn allemaal gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Dit maakt van de PERFORMANCE-collectie onze eerste teamsportlijn die volledig uit hergebruikte onderdelen bestaat. Het dynamische design met contrasterende elementen op de schouders tilt PERFORMANCE naar ongekende hoogten.

TeamlineRUIME COLLECTIE

De PERFORMANCE-teamlijn bevat elf verschillende artikelen, met elk een designuitvoering op maat. Deze zijn beschikbaar in tot wel acht kleurencombinaties, in de maten 116-4XL en 34-44. Dankzij de brede waaier van trainings- en vrijetijdsmodellen biedt de teamline PERFORMANCE voor elk team de perfecte uitrusting.

T-Shirt Performance

Schouderinzet in Jacquard l
Kraag met Ripp-inzet

MEER INFO

Short Allround

Zijzakken met rits | Tweedelige elastische boord met tunnelkoord

MEER INFO

Polo Performance

Mouwen in Jacquard l
Kraag van Jacquard

MEER INFO

Vrijetijdsbroek Allround

Zijzakken met rits | Tweedelige elastische boord met tunnelkoord

Meer info

Sweater met kap Performance

Schouderinzet in Jacquard | Contrasterende tape aan schouders | Kap met tunnelkoord

Meer info

Jas met kap Performance

Schouderinzet in Jacquard | Contrasterende tape aan schouders | Zijzakken met rits

Meer info

Trainingsbroek Allround

Zijzakken met rits | Tweedelige elastische boord met tunnelkoord

Meer info

Trainingsshort Allround

Zijzakken met rits | Tweedelige elastische boord met tunnelkoord

meer info

Ziptop Performance

Schouderinzet in Jacquard | Body met zachte fleece binnenzijde | Contrasterende tape aan schouders

Meer info

Polyesterbroek Allround

Zijzakken met rits | Tweedelige elastische boord met tunnelkoord

meer info

Polyestervest Performance

Schouderinzet in Jacquard | Contrasterende tape aan schouders | Zijzakken met rits

Meer info

teamlineHighlights

De Teamline PERFORMANCE is ons statement op vlak van teamsport anno 2022. Deze lijn overtuigt niet alleen door zijn grafische en dynamische design, maar ook door zijn sportieve snit. De unieke Jacquard-inzetten aan de schouders doen de PERFORMANCE-collectie er werkelijk bovenuit steken.

TeamlineKLEUREN

De Teamline PERFORMANCE maakt indruk met zijn opmerkelijk gevarieerde kleurenpalet. Van klassiek rood tot de nieuwe kleur zachtgrijs sluit de Teamline PERFORMANCE met in totaal acht teamsportwaardige kleurencombinaties perfect aan op de wensen van elk team.

TeamlineDUURZAAMHEID

Bij het uitwerken van de Teamline PERFORMANCE werd voor het thema duurzaamheid een beslissende rol weggelegd. De Teamline PERFORMANCE is onze eerste teamline gemaakt van 100% gerecycled polyester. Over de gehele bevoorradingsketen zien we toe op een eerlijke en ecologisch duurzame productie. Van kapitaal belang is daarbij zowel het verantwoord omgaan met natuurlijke hulpbronnen als het eerlijk behandelen van mensen. Daarmee voldoet de Teamline PERFORMANCE meer dan behoorlijk aan de bestaande duurzaamheidsnormen.

Wat wij verstaan onder duurzaamheid

We willen veel meer doen dan alleen het klimaat beschermen. Het gaat er ook om verantwoord om te gaan met natuurlijke hulpbronnen. Maar eveneens stoelen we ons beleid als familiebedrijf op een langetermijnvisie en, wat voor ons nog belangrijker is, op het fair omgaan met mensen.

Ons JAKO Fair-label

Over de gehele supply chain werken we samen met onze leveranciers om ons teamsportgamma nog eerlijker en ecologisch duurzamer te produceren. Het JAKO FAIR-label geeft aan welke producten bijzonder hoog scoren op vlak van duurzaamheid.

We nemen onze verantwoordelijkheid

Door deel te nemen aan de drie initiatieven “WIN-charter”, “Alliantie voor duurzaam textiel” en “amfori BSCI” tonen wij ons actief betrokken bij het streven naar duurzaamheid. Ambitieuze doelstellingen en concrete maatregelen tekenen daarbij onze koers uit voor de komende jaren.

Onze duurzame projecten

Shirts van gerecycled polyester of sociale projecten over de hele toeleveringsketen: wij vertellen jullie hoe onze partners en wij de wereld elke dag duurzamer maken.

START NU MET EEN TEAMSHOPNEXT LEVEL TEAMWEAR VOOR JOUW TEAM!

Een eigen webshop met de nieuwe Teamline PERFORMANCE voor al je teams, van gelijk welk niveau? Dat wordt mogelijk met de JAKO-teamshops! Elk team kan spelenderwijs zijn JAKO-collectie in een gepersonaliseerde webshop showen en er ook meteen online bestellen.

TEAMSHOP OPENEN

NewsletterStay up to date

Kom bij ons team: schrijf je in op onze newsletter en ontvang een welkom-waardebon* van 30 %! .
Laden...
*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen en fanartikelen