VVtop63shop

VVtop63shop Title Image
(47 Producten)
Welkom op de Top 63 sportkleding shop. Deze webshop maakt onderdeel uit van Voetbalvereniging Top 63. Op deze nieuwe shop krijgen de leden van Top 63, ten opzichte van de oude shop, meer korting op alle artikelen. 

Hoe werkt het:
De artikelen op deze shop worden standaard met het clublogo bedrukt. Wanneer je een naam en/of initialen op het artikel wilt plaatsen (extra kosten €5,95) kunt je het vakje genaamd  "naam (+5,95 €)" en/of "initialen (+5,95 €)" aanvinken. Wanneer je dit vinkje hebt aangezet kun je de gewenste naam en/of initialen in het vakje invullen.

Wanneer er een schuine streep door de maat staat houdt dit in dat het artikel in deze maat tijdelijk niet leverbaar is. Wanneer dit artikel weer leverbaar is wordt dit aangegeven. Er staat dan bijvoorbeeld “W28”, dit betekent dat het artikel weer leverbaar is vanaf week 28. 

Bedrukking;
1. Naam bedrukking; 
Bij een naam opdruk kan alleen een voor of achternaam bedrukt worden. Wanneer de de voornaam + achternaam wordt ingevoerd, dan kan de bestelling niet worden uitgevoerd.

Hoogte/breedte naambedrukking (breedte x hoogte);
- Heren maten; 275X55MM
- Dames maten; 250X50MM
- Junior maten; 225X45MM
- De grote van de naam bedrukking op een tas is per tas afhankelijk.

2. Initialen;
Wanneer er bij de initialen een naam i.p.v. initialen worden ingevoerd, dan kan deze order niet worden verwerkt
De hoogte van de initialen zijn standaard 30MM.

Let op:
De artikelen op deze webshop kunnen niet retour gestuurd worden omdat ze standaard bedrukt worden met een Top 63 club logo en/of eventueel een naamopdruk.

Zijn er vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice;
085-0600230 - maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:00 uur

Of stuur een mail naar; klantenservice@clubfabriek.nl

Veel plezier met je Top 63 kleding!