JAKO Scheenbeschermer Basic

Unisex overige maten (6,49 €)
XXS
6,49 €
9,99 €
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen
Unisex overige maten
Maat
XXS
Prijs
6,49 €
9,99 €
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
In het voetbal kan het er in de duels soms heel fysiek aan toe gaan. Om te vermijden dat u door rake trappen op het scheenbeen een blessure oploopt, is er de scheenbeschermer Basic. De lichtgewicht harde schaal van deze scheenbeschermer ligt mooi op het scheenbeen en wordt bevestigd met een velcrosluiting. De scheenbeschermer Basic beschermt u tegen blessures zodat u op het veld vrijuit voor elke bal kan gaan. U zal de scheenbeschermer amper voelen en hij zal uw spelbeleving dus allerminst beïnvloeden. Het JAKO-logo bevindt zich op de rechterkant van de schaal. Het moderne design en zijn functionaliteit maken van de scheenbeschermer Basic de ideale begeleider op training en tijdens de wedstrijd. Nu beschikbaar in de JAKO-Onlineshop.
Details
  • Leichte Hartschale mit Klettverschluss zur Fixierung
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!