JAKO Scheenbeschermer Light

Beschikbaar tot 2021
17,99 €
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Bent u op zoek naar een scheenbeschermer die uw spelbeleving allerminst beïnvloedt en u toch beschermt tegen blessures? Dan bent u met de scheenbeschermer Light perfect uitgerust. De lichte scheenbeschermer heeft geen velcrosluiting die eventueel zou kunnen hinderen. Het is de bedoeling dat hij wordt geschoven in een bijhorende kous van elastisch Polyester-Elastaan, die er dus voor zorgt dat de scheenbeschermer netjes op zijn plaats blijft zitten en op training of tijdens de wedstrijd niet wegschuift. De ergonomische harde schaal met EVA-schuim beschermt uw scheenbeen en garandeert een optimaal draagcomfort. De scheenbeschermer is beschikbaar in de JAKO-Onlineshop in drie kleurencombinaties, in de maten XXS-L. Kom hem nu afhalen.
Details
  • Lichte scheenbeschermer om in te schuiven
  • Kous uit elastisch Polyester-Elastaan voor fixatie
  • Ergonomisch gevormde harde schaal met EVA-schuim voor een optimaal draagcomfort
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!