JAKO Wedstrijdbal Prestige

Beschikbaar tot 2023
Overige maten algemeen (74,99 €)
5
74,99 €
99,99 €
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen
Overige maten algemeen
Maat
5
Prijs
74,99 €
99,99 €
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Officiële wedstrijdbal: FIFA PRO-goedgekeurd
De JAKO Prestige-wedstrijdbal beschikt over een FIFA PRO-licentie en is dus goedgekeurd als officiële wedstrijdbal. Door de Bonding-technology zijn de 14 panels van deze voetbal naadloos aan elkaar gehecht. De blaas van natuurrubber houdt de lucht netjes in de bal.
Details
  • Naturgummi Blase
  • FIFA PRO-lizenzierter, offizieller Spielball
  • 14 Panel
  • Bonding Technologie
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!