JAKO Underwear keeper LM

Beschikbaar tot 2023
herenmaten (37,49 €)
XS
S
M
L
XL
XXL
37,49 €
49,99 €
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen
herenmaten
Maat
XS
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Maat
S
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Maat
M
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Maat
L
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Maat
XL
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Maat
XXL
Prijs
37,49 €
49,99 €
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Met het JAKO-Underwear-shirt in lange mouwen kan je ook op koude dagen de motivatie vinden die jouw team zoekt om de wedstrijd te winnen. Het underwear van elastisch materiaal met licht compressieve functionaliteit sluit nauw om het lichaam en past zich aan de contouren van het lichaam aan. Dankzij de soupele elleboogpostering is het contact met de grond niet pijnlijk na een verbluffende redding. Het Underwear-shirt met lange mouwen werd gemaakt van 87% Polyester en 13% Elasthan. Vocht wordt, met behulp van de geintegreerde KEEP DRY-functie, doorheen het textiel afgevoerd. Beschikbaar in de kleur zwart en in de maten XS - XXL.
Details
  • Polyester-Stretch-Tech
  • Elastisch materiaal met licht compressieve werking
  • Bodyfit
  • Flexibele elleboogpolstering
Materiaal
  • 83 % Polyester, 17 % Elastaan
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!