Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Größe

Officiële JAKO scheidsrechterskleding

Als scheidsrechter heb je een belangrijke taak tijdens de wedstrijd. Je zorgt ervoor dat de wedstrijd soepel en eerlijk verloopt. Om je werk goed te doen heb je de juiste scheidsrechterskleding en -accessoires nodig. Bij JAKO vind je alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Een perfecte fit, uiterst functioneel en van duurzame materialen.
 

Soorten scheidsrechterskleding

We hebben de ideale outfit voor jou. Kies voor een shirt met korte of lange mouwen en maak het af met een short. De shirts zijn er in drie kleuren. Als je niet hoeft op te vallen, is het zwarte exemplaar perfect. Moet je juist wel opvallen, ga dan voor het scheidsrechtersshirt in de kleur lemon of JAKO-blauw.
 

Eisen aan scheidsrechterskleding

Als scheidsrechter is het goed om op te vallen. Het moet duidelijk zijn dat je niet een van de spelers bent. Voor je het weet krijg je de bal toegespeeld. Daarnaast hebben wij onze scheidsrechtersshirts voorzien van twee borstzakjes. Perfect voor het opbergen van zaken zoals kaarten. De shirts en shorts zijn gemaakt van sneldrogend polyester. De vezels voeren het vocht af naar buiten waardoor het kan verdampen. Daardoor blijft je kleding lange tijd comfortabel.
 

Scheidsrechter accessoires

Met kleding alleen ben je er natuurlijk nog niet. Maak je bestelling daarom compleet met de benodigde accessoires. Denk aan een fluitje, referee tasje, spelnotitiekaarten en de rode en gele kaarten natuurlijk. We hebben het fluitje in twee soorten. Een metalen versie en een van plastic en polyester. Die laatste is zo licht dat je amper door hebt dat hij aan je nek hangt.
 

Waarom bestellen bij JAKO

Bij JAKO zijn we helemaal gek van sport. In het bijzonder van voetbal. En dat zie je terug in onze items. We hebben het grootste online assortiment met de nieuwste items. Door onze grote voorraad heb je je bestelling binnen enkele dagen in huis.
 

Advies en contact

Heb je vragen over onze scheidsrechterskleding? Of heb je advies nodig voor de juiste accessoires? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al je vragen. Je bereikt ons via e-mail, telefoon, Facebook en Twitter. Contact