Filter tonen
Sorteren op
Filter
Style
Farbe
Größe

JAKO handbal tenue

Bij ons vind je het grootste aanbod JAKO handbal tenues. Van veldspeler tot keeper, en van klein tot groot. Met het juiste tenue ben jij klaar voor elke wedstrijd. Al onze kleding voldoet aan de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent. Een perfecte pasvorm, duurzame materialen en mooie designs. Daardoor zie je er tijdens de wedstrijd altijd geweldig uit. Maak je tenue persoonlijk door je eigen spelersnaam en clublogo toe te voegen. Deze optie maakt onze kleding ook zeer geschikt als teamkleding. Nieuwe collecties zijn tot wel vijf jaar lang na te bestellen. Zo blijf je ook in de toekomst een eenheid uitstralen. 
 

Handbalkleding voor dames en heren

Handbal is een sport voor iedereen. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met deze mooie sport. Onze damesmaten lopen van maat 34 tot en met maat 44. De handbalshirts zijn voorzien van een aangepaste damessnit, voor een perfecte pasvorm. Voor heren hebben we de maten S tot en met 4XL en kinderen vinden bij ons de maten 104 tot en met 164. Kortom, iedereen vindt bij ons de perfecte handbalkleding. Ongeacht je maat of postuur. Met onze kleding weet je zeker dat je lekker in je vel zit, en dat je klaar bent voor topprestaties. 
 

Handbaltas en accessoires

Met kleding alleen ben je er nog niet. Wij hebben ook alles voor een geslaagde training en wedstrijd. Denk aan bidons, tape in verschillende kleuren, markeerkegels, overgooiers, sporttassen, hoepelsets, hordensets, coördinatieladders, trainingsstangen en koelboxen. We bieden ook complete trainingssets aan. Met deze sets train je gemakkelijk op coördinatie, kracht en sprongkwaliteit. Na de training ben je gegarandeerd klaar voor die volgende wedstrijd. 
 

Koop jouw complete handbal outfit eenvoudig online

Hier vind je het grootste online assortiment handbalkleding en toebehoren van JAKO. Ons assortiment is altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste items. Tijdens het bestellen stel je gemakkelijk jouw perfecte tenue samen. Bestel je voor een heel team? Maak dan een teambestelling aan. Je selecteert gemakkelijk meerdere maten van hetzelfde item. Vergeet niet om ook direct de benodigde accessoires mee te bestellen. Zo ben je in een keer klaar. Geen zin om elke keer nabestellingen te doen? Maak een teamshop aan en stel je eigen assortiment samen. Teamleden bestellen gemakkelijk zelf wat ze nodig hebben. 
 

Advies en contact

Grote kans dat je niet zeker weet wat je precies nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je twijfelt over het juiste shirt, de juiste broek of over de juiste accessoires voor je training. Geen nood.
Wij staan voor je klaar. Ook als je vragen hebt over het doen van een teambestelling, of het aanmaken van een teamshop. Je bereikt ons via e-mail, telefoon, Facebook of Twitter. Contact