WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

16.07.2021

Our Team for a better World

Als teamsporters weten we dat we duurzaamheid niet op ons eentje kunnen verwezenlijken. Net daarom hebben we het platform "Our Team for a better World" op poten gezet.
Our Team for a better World


Als teamsporters beseffen we maar al te goed dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord omgaan met natuurlijke hulpbronnen, goede arbeidsomstandigheden over de hele toeleveringsketen en vele andere factoren zijn bepalend voor hoe wij samenleven. Gemeenschappelijk aan dit alles is dat we hier enkel samen vooruitgang kunnen boeken. Duurzame ontwikkeling is een kwestie van teamwork.

Net daarom hebben we met „Our Team for a better World“ een forum gecreëerd, waarmee we in contact willen komen met onze partners, klanten en iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam handelen.

In de video legt onze CEO Nadine Sprügel uit hoe wij tegenover duurzaamheid staan. Tegelijk doet ze een oproep om met ons te netwerken, van gedachten te wisselen en de wereld elke dag duurzamer te maken.

Deel zeker met ons jullie ideeën en projecten en vertel ons hoe jullie zorgen voor een duurzamere wereld. Misschien kunnen we wat van jullie leren of jullie verhaal hier naar buiten brengen! Doen jullie mee?

Our Team for a better World.