WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

26.03.2020

Mededeling naar aanleiding van de situatie rond Covid-19

We zijn zeer bezorgd over de ontwikkelingen rond het nieuwe Corona-virus. We denken daarbij in de eerste plaats aan de gezondheid van onze collega’s, van onze partners en van alle mensen die persoonlijk door ziekte worden getroffen.
Mededeling naar aanleiding van de situatie rond Covid-19
We hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan en de economische schade als gevolg van de pandemie in te dijken.

Onze medewerkers werken waar mogelijk sinds deze week van thuis uit (Home Office). Meetings verlopen online, alle interne sportieve JAKO-evenementen worden voor onbepaalde tijd opgeschort. Onze logistieke medewerkers blijven snel en betrouwbaar werk leveren en leven daarbij de strenge hygiënevoorschriften en regels inzake “social distancing” nauwgezet na. We houden onze standaardlevertijden aan. De JAKO-klantendienst is zoals gewoonlijk telefonisch bereikbaar.

Het doet ons pijn onze klanten, waarmee we er steeds vriendschappelijke partnerships op nahielden, even niet meer persoonlijk te mogen ontmoeten. Online blijven we echter in nauw contact staan. Het is zo ook dat we weten dat de winkelsluitingen en samenscholingsverboden voor velen economisch een ernstige bedreiging kunnen vormen. We hebben een omvangrijk pakket maatregelen uitgewerkt om onze sportdealers zoveel mogelijk te ondersteunen.

Om deze historische uitdaging te trotseren, is teamspirit vandaag belangrijker dan ooit tevoren. Denk aan alle mensen. Blijf thuis, blijf sportief, blijf gezond.

WE ARE TEAM.