WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

23.11.2020

JAKO is Duits dealerkampioen!

Bij de stemming „Die Besten der Branche“ van het vakblad SAZsport hebben de Duitse dealers JAKO tot beste leverancier verkozen!
JAKO is Duits dealerkampioen!
JAKO is ‚Deutscher Partner-Meister‘! Zo titelt het vakmagazine SAZsport in zijn recentste editie, want de Duitse sportdealers hebben in de verkiezing ‚Die Besten der Branche‘ beslist dat wij de beste leverancier zijn in de categorie teamsport.

„We zijn zeer verheugd met deze lovende feedback van de vakhandel“, zegt ons afdelingshoofd Verkoop Tobias Röschl. „Des te meer in deze tijden van beproeving. We hebben de voorbije maanden het contact met onze dealers nog wat opgevoerd, samengewerkt in het kader van overnames en digitale projecten zoals de online-teamshops verder ontwikkeld. Kortom: we hebben ons ondanks de historisch moeilijke situatie samen met de sector op de toekomst voorbereid. Er wordt vaak gezegd dat de crisis diepe wonden slaat. Misschien is onze partnership-benadering net daarom zo goed uit de verf gekomen.“

Met de verkiezing ‚Die Besten der Branche‘ vraagt SAZsport uit München eenmaal per jaar aan alle Duitse sportdealers om leveranciers in verschillende categorieën te beoordelen: service, merk, partnershipgehalte, producten, commerciële marges/condities en duurzaamheid. Met een gemiddelde score van 1,56 hebben de gespecialiseerde sportdealers ons op de eerste plaats gestemd, vóór al onze concurrenten. Bovendien kregen we in maar liefst vier van de zes subcategorieën de beste beoordeling.
 
Röschl: „Dit resultaat is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. We zijn hierdoor nog gemotiveerder om samen met en voor onze dealers nog beter te worden. We bedanken de vakhandel hartelijk voor het vertrouwen! Ook veel dank gaat uit naar ons uitstekende JAKO-team, dat zulk resultaat mogelijk heeft maakt!“
In het podcast-interview met SAZ sport vertelt Tobias Röschl verder in detail over het knappe resultaat en onze plannen voor de toekomst.

Abonnees van SAZsport kunnen hier het uitgebreide verslag over de stemming nog eens nalezen.