Het JAKO Teamcenter beschikt over een ultramoderne infrastructuur. Hier kan ons team zich ten volle ontwikkelen: moderne kantoorruimtes, uitgebreide vergaderzalen en gezellige zithoeken voor een kopje koffie of tussendoortje scheppen de ideale werkomgeving. Neem zelf even een kijkje, want we trakteren je op een digitale rondleiding door het bedrijf!

AL ONZE HIGHLIGHTS IN ÉÉN OOGOPSLAG

showroom

De showroom is het centrum van onze ontvangstruimte. Hier zetten we de JAKO-collectie in de kijker en verwelkomen we onze gasten. Grote wandpanelen beelden onze geschiedenis heel fraai af.

HOGE OPSLAGRUIMTE

6 miljoen artikelen verdeeld over maar liefst 6 verdiepingen van rekken: ons hoogbouwmagazijn is een van de grootste in zijn soort in Europa. En uitermate belangrijk om alles steeds klaar voor levering te hebben.

autostore

Dit is de toekomst van de warehouse logistics. In de AutoStore rijden 50 robots volledig automatisch rond 50.000 opgestapelde dozen om deze onvermoeibaar en onophoudelijk op te pakken en tot bij onze logistieke medewerkers te brengen.

KANTOREN

In ons dagelijkse doen en laten worden we gedreven door teamspirit. Daarom zijn onze kantoren zeer open ingericht en bieden ze volop gelegenheid tot spontane besprekingen. Als iemand zijn of haar werk alleen even niet rond krijgt, zijn we er voor elkaar.

LOUNGERUIMTES

Elke verdieping is voorzien van een gezellige zithoek waar we na de lunch al eens samen lekker koffie drinken of kleinere en informele meetings houden.

club 89

Restaurant, dansvloer of bar. Onze Club89 blinkt uit in veelzijdigheid. Wat vaststaat, is dat het eten steeds vers wordt bereid, lekker is en dat de drankkelder mooi wordt aangevuld.